Followers

VLOGING!!!!

 (CUTI PANJANG SUDAH HABIS BRO)
Assalammualaikum..dan salam 1 malaysia buat sume pembaca blog  aku....hahaha...sekian lma...asalnya xnk update..nk tgu spm....tp sbb da xthan tgok member lain dok ber bloging .....aku pon nk jgak la,,,tmbahan lak si Linda Dan Shahmin  tu.....arrrrr...mmbuatkan aku  jeles trlebih ha,,,,tp ttap support korang...

brblik pada tjuk kita td...--->>VLOGING
VLOGING atau video loging ada lah satu kaedah yg digunakan oleh mna2 individu untuk mnyampaikan pesanan atau joke mreka dlm bentuk video....kdg2 ada yg tersasul...oooopppss..ada yg melatah....opocot mak kau...tp ini smuatrletak atas kretiviti masing2...sbgai contoh...
siapa xknal si mat luthfi , maria elena , anwar hadi....HUHU... dorang sume ni mmg dah hbat da....kdg2 ak tringin jgak nk wat..tp spe lak nk tgok video aku nnt ...baik brbloging je la....

msa aku tgh main fb td...aku trjumpa video member aku (shakira n adiknya nadia)..ni...haha..actually not bad la...tp dia xtaw ape yg dia wat 2 adalah vloging... lpas aku explain bru la pham...but mmg la video dorang xsehebat para vloger yg lain tp....dorang mmg ada bakat...xcya..mai kta usya sat!!!!

video
 

7 comments:

Siti Nurazlinda said...

haha , patut lah beria-ria tunggu kyra online ya . rupanya ni kerja Soffi . btw , thnx letak blog Siti Nurazlinda dalam entri ni :)

Pangeran Chenta said...

haha....no hal la...klu blh linda pon tag la blog yg xsberapa ni taw..heheh..MNA KYRA NI??

lovely lolipop said...

err.. mlu sat..

Pangeran Chenta said...

eh...sronok la 2

lovely lolipop said...

mne de sronk.. err, ad la gk.. fmous st ja.. huhu.. tp.., xbez rrr.. :/

AreFIQz said...

kah kAH KAH KAH KAH!!!!!!!!!! KANTOI VIDEO

Pangeran Chenta said...

xpe2....keep it up