Followers

Setelah Sekian Lama


Update jgak blog aku setelah sekian lama...
sblom nie bkan xnak update cuma dh malas nk bkak..
tp bila teringat balik...rasa mcm xbest plak...
lagi pon rmai jgak kwn2 aku yg ada blog so...
aku pon kna lah jd pesaing diorang...
ape2 pon hri ni aku update skit je...aku msok kan dua trailer
filem yg aku jangka akan pecah panggung iaitu step up 3d dan expendable...ok lah aku dh xlrat nie..
maklumlah org berpuasa...kt sni aku selitkan gmbar aku dgn kwan2 aku kt lake garden taiping...
ada byk lgi gmbar tp yg nie yg aku jumpa...
so..kwn2 aku yang lain jgn lah kecik hati pulak...
insyallah..nanti klu aku jumpa...
aku uploadkan k...bye...

1 comment:

Shah said...

huwarghh...gamba aku xdak...