Followers

Friend..Glad To Know U all

Salam Chenta semua..

Semalam hari yang amat memenatkan..tp tidak sedikit pon terasa..seharian bersama dgn sahabat-sahabat PC yg tersayang..walaupon tak semua yang datang..PC tau korang semua sibuk..ada rezeki nnt kita jumpa lagi k..

Walaupun sekejap ja kita jumpa ..tapi cukup untuk mengimbas balik semua kenangan kita. gelak tawa kita masa disekolah dulu...every single momment tak akan dilupa...mmg sekarang dh bawak haluan masing2.. tp kita tetapa ada masa untuk jumpa..terharu sangat

So kepada Ikmal,Towback,Mardiyah,Eyka,Hajar,Alyn and yang xdapat dtg tu...semoga korang berjaya dalam setiap pekara yang korang buat..PC akan support dari belakang..Cuti Sem tahun depan Kita jumpa lagi K..

BUBYE


3 comments:

Rose Aimi said...

gambar dekat lake garden ek?org taiping ke?klu ye sme la ngn sye..sye follow awk

Mummy Adriana said...

bila dah kawin ni jarang dapat jumpa kengkawan baik cam dulu2 sbb dah duk jauh :(

Pangeran Chenta said...

rose:yep org taiping...kita follow awk blik k.

mummy:mesti rindu kwan2 dlu kan...