Followers

Result Yang Tak Dijangka



Salam chenta semua...

sorry la..PC agak busy skit..yela time cuti sem ni..kena mafaatkan dgn baik.tp pejam celik dh tinggal 3 minggu je lagi..xsabar rasanya nk balik kampus balik...tiba-tiba rindu Tapah.Apalah yg d jadi kt sna. dgr nk tambah mcm-mcm lagi..rindu nk makan nasi goreng sojiloro kedai no 5..hahax

so berbalik pada topik asal.Buat pengetahuan semua result utk final exam uitm bg student sem 1 telah keluar pada 9/11/12 iaitu pada hari jumaat lepas.pada hari yg penuh rahmat dan berkat itu.Semua student uitm berdebar-debar menanti result masing.Tp ada jugak yg terima awal melalui email..mengikut susunan nama.

Result yg xdijangka.hehex.Memang xdijangka langsung..PC xsangka result PC boleh sebaik itu.Setiap hari PC hanya berdoa agar pointer cgpa xbwah dr 3.0 ..tetapi xdijangka..PC dpt lebih dari itu..itu DL or Dean List.bersyukur sangat-sangat..tahniah jgak kwan-kwan yg dpt DL n yg xdpt tu jgn risau..korang masih hebat.. sikit je lagikan...Ini semua hadiah untuk Mak dan Abah...=)


Doakan perjuangan PC untuk sem 2 plak...

7 comments:

Anonymous said...

tahniah :)

Pangeran Chenta said...

thanxx

mashi said...

Tahniah (:

Cik Yaya said...

yg penting kita berusaha sedaya upya..dan btwakal..Insyalh..smua akn jd lebih baik..congrate ye..moga buat yg lebih baik utk sem akn dtg =)

cik keyra said...

tahniah sopie. aku thu unx boleh buad. buad yg terbaik ea utk sem yg akan datang :)

yana halim said...

tahniah... :)

Pangeran Chenta said...

thanx sume...insyallah PC akan berusaha lebih keras untuk maintain kan result ni