Followers

My 18 Years Old Bezday Party

Assalammualaikum dan salam chenta...pada 21/3 yg lepas...maka genap la umor PC 18 tahun...pejam celik dh meningkat dh umo PC...yg lebih menakoykan..result spm kluar pada hari bezday PC.. arrhhh.. Alhamdullillah result PC agak baik..syukur kepada NYA.. tp beday party PC  dibuat seminggu selepas tarikh itu..iaitu 2/4 sbb nk tunggu bezday adik PC..hahax..so sambut skali la..mmg sgt hapening...walaupon PC hanya panggil member2  trdekat dan family jer....tp ckup meriah dan yg lebih mengharukan..semua member PC pakai baju sama mengikut tema...
 PC berbangga ada kawan-kawan cam dorang...ada yg sanggup ambik cuti nk dtg jamuan ni..ada yg sanggup g ipoh semata-mata nk cari baju ni..huhu..terharu gila...
 selain tu PC juga nk ucap jutaan trima kasih kt Parent PC yg suport sume belanja nk wat jamuan ni..klu tidak..PC wat jamuan makan roti cicah air teh jer...ahahax..
 Ape-ape pon..korang sume mmg trbaik...korang membuatkan bezday party aku ni sgt bermakna..sbb aku jarang smbut bezday..cuma untuk kali yg ke-18 ni jer..thanx tu sume yg dtg semalam..sudent2 mak aku...member2 adik aku..dan sume sahabat2 aku....syg korang sume....
Selamanya Harimau Malaya hahax...sempoi x tema PC?

5 comments:

dari sisi hidupku said...

memang terbaik la.ingat ada game bola tadi.hepy belated beday.semoga berjaya dunia dan akhirat.

ell lina said...

best nya..ala2 pemain bola kebangsaan sambut bday..neway, heppy blated bday to u..eehhee

Pangeran Chenta said...

thanx..ye coz wish...membe2 la cadang wat tema ni

Chenta Eyfa Najibrz said...

wahhh best nyew..sporting ar dorang..cool tol.pape pun sis nak wish "Eppy Belated Birthday" (walaupun dah lmbt)..kot taw awal leh bagi adiah kat PC la..hehehe.Moga di usia baru ni..Allah memberi kerahmatan dan keberkatan wat PC selamanye..amin

Pangeran Chenta said...

THANX AKAK...untung kan ada member2 cm dorang...dan mcm akak..gak..thanx for da wish