Followers

Pernah Tengok Penyanyi Asal Lagu Doremon??

Salam Chenta Semua.

Hujung-hujung minggu ni tak buat ape ker?ermm semua senasib dengan PC ekk.hahax.
OR  poket tgh kering.yelah hujung-hujung bulan ni.Blog PC pon dah nampak lain .thanx tu bff 
PC iaitu shahmin nordin.
ermm..korang semua mesti pernah tengok doremon kan..ala..cerita kartun robot kucing yang warna biru tu.
lupa!ala yang dia leh bawak keluar barang dari poket kat dia..hahax..ingat dh..ermm..siapa yang jadi kanak-kanak area 90s sampai 2003 cam tu mesti hafal lagu dia kan..ermm..An An An !!hahax.PC dulu sampai beli komik dia..hahax..minat punya pasal.. 
Tapi skrg Malasyia Ku dah maju..kanank-kanak Malaysia lebih meminati kartun tempatan seperti upin dan ipin and boboiboy.Ini satu perkara yang bagus..Bermakna kita sudah mampu mengeluarkan produk kartun kita sendiri yang sangat berkualiti.
So,disebalik lagu doremon tu korang kenal ker penyanyi dia..ermm..mesti tidakkan.
samelah dengan PC hahx.PC just nak kongsikan video kat bawah ni jer..lagu doremon yang dinyanyikan oleh penyanyi asal dia.SATOKO YAMANO

Tutup lagu dulu

1 comment:

Chenta Eyfa Najibrz said...

ni ke empunyer sore nyew..hehehe.tomey2