Followers

Segmen - Pengumpulan Url Blog 2012


ASSALAMMUALAIKUM dan SALAM CHENTA...hari ni terasa penat sgt sbb bru blik dr ride td..ok2...xnk cite pnjg..bila PC blik td tros smpai rumah dan follow sume blgger yg follow PC hari ni...btw thanx sume yg sudi Follow PC ..ok...then tros wat blog walking and g ke blog cik aini kita ni...hehex...bca entry sedih dia..Aini meluahkan perasaan nya ttg tida sokongan dari blogger lain utk support dia...jd..Aku PANGERAN CHENTA yang menggunakan prinsip SUPPORT EACH OTHER MAKE THE BLOGGER BETTER.. k..so PC nk join segmen dia...coz...segmen dia bkan mcm segmen yg slalu PC join...Segmen dia adalah untuk mengumpul sume  URL BLOG lain..sweet kan..very murni..haha..tp nape xda yg nk join..ni nk marah ni..jd...PC menyeru sume blogger2 yg dtg blog PC untuk menyertai segmen ini...bkn susah pon cuma..ikut langkah yg tertera di bwah,..k...SELAMAT MENYERTAI..SALAM CHENTA


Cara Menyertai :-
#Tinggalkan links blog anda dekat komen ENTRY NI.
#buat entry .. dan letak banner kat sidebar dan pastikan ia terus menuju ke blog tuan punya segmen,AINI
#Tarik seberape ramai rakan anda untuk join ..dan pastikan die tinggalkan links blog die dekat entry anda .. nanti aku kutip
#Blog yang mempunyai ramai commenters, akan TUAN SEGMEN  bagi hadiah .. buat mase nie hadiah menjadi misteri ..nanti akan TUAN SEGMEN  bagitau .
p/s: (SUPPORT EACH OTHER,MAKE THE BLOGGER BETTER) prinsip hidup PC bile berbloging

2 comments:

agirlwithabigdream said...

Done follow ;)
Make sure dieorang yang nak join tinggalkan links URL sahaja dekat entry nie okey ? nanti aini kutip ..

Pangeran Chenta said...

ok2