Followers

CONTEST SEO : CINTA KOTAK FIBOX

"CONTEST SEO : CINTA KOTAK FIBOX"

Assalammualaikum dan salam chenta sume...hari ni PC rasa nk join contest yg dianjurkan dari blog TERATAK GLOBAL TOK ONE ..ok..first skali pc nk crita mcm mna pc leh jumpa contest ni...Cuba teka...??err...xtahu ker..errmmm dri fibox la...ada rakan pc yg brnama ikaa ajak join contest ini...jadi...selpas survey ttg contest ni..pc rsa tidaklah rugi klu pc join and kepada sesiapa yg nk join...klik jer kt banner tu k... ...ok...stop dkt situ!!kita sambung story ttg cinta kotak fibox


firstly,..pc tak xda awek jd..pc xjumpa lg cinta pc..erm.jd,contest ini tlh membuka mata bloger bahawa..cinta boleh didapati di kotak fibox...jadi..bukan di muka buku sahaja lg kita boleh cari cinta..di fibox pon boleh...ermm..so xrugi klu kita pasang fibox kt blog kita..kot2 la jumpa cinta yg dicari...hahax.

secondly..Cinta Muka Buku,ermmmpenah dgr kan lagu tu...tp xpenah lg dgr lagu cinta kotak fibox...hahax... maybe pc blh cipta...hahax... untung blh popular cm najwa latif.silap2 blh kapel dgn dia..hahaxx...angan2 mat jenin jer pc ni kan?tp jodoh di tgn tuhan..mna tahu kan..mmg menjadila cinta kotak fibox ni..wek...."KITA BERKENALAN HANYA DALAM RUANG KOTAK FIBOX,AKU TEGOR KAMU TP KAU BUAT-BUAT SIBOK...OOOOOO~~~~~ 
HATIKU RASA SESUATU" HAHAX..bez x...hehex..jgn kutuk k...sorry klu xsedap..

~sekadar hiasan ,tidak ada kena mengena dgn hidup atau mati~

Lastly, Cinta Kotak Fibox ini adalah satu benda yang sangat baru...semua org xtahu lg kewujudan nya...yela..bukan rmai pon blogger guna fibox...jd dgn contest ini hope sume akan letak fibox dkt blog korang..sbb ape...sbb nak cri Cinta la...CINTA KOTAK FIBOX...haha,,,,

k..sume da......hope korang doakan  PC supa menang k....salam sume,,igt smile always..and cuba cari cinta anda di kotak fibox..gud luck k..

RAKAN YANG PC TAG

3 comments:

TopSite said...

Nice entry..gud luck ye..
sama2 la kita belajar pasal SEO ni :)

URL Update Contest ► http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=12473056

Chenta Eyfa Najibrz said...
This comment has been removed by the author.
Alan Emkay said...

Salam..pemenang telah diumumkn untuk kontest ni..jom kita tgk siapakah mereka ► http://goo.gl/L1ZKG